Back to All Events

Workshop Hygiënische perslucht

  • ROVC Galvanistraat 13 6716 AE Ede Netherlands (map)

Safe Food Factory Workshop - Hygiënische perslucht.

Presentatie en bespreking van de praktijkrichtlijn Hygiënische Perslucht:

Perslucht vanuit hygiënisch perspectief.

In een workshop zullen de resultaten van de ad-hoc werkgroep Hygiënische Perslucht worden gepresenteerd. Een aantal sprekers van de werkgroep en uit de praktijk schetsen de wettelijke uitgangspunten en bestaande problemen en mogelijke oplossingen om hygiënische perslucht te verkrijgen. Daarbij wordt aandacht gegeven aan de opwekking, filtratie en droging van perslucht en waar op gelet moet worden qua smeermiddelen. En hoe is de kwaliteit van perslucht in (de nabijheid van) voedingsmiddelen te garanderen, en welke rol speelt het leidingsysteem daarin?

Er zijn bedrijven aanwezig met componenten voor persluchtvoorziening die u in de pauzes kunt bekijken.

Het programma start 31 mei om 13.00 met inloop en eindigt om 18.00 met een netwerkborrel.

Voor meer informatie en aanmelden, zie www.safefoodfactory.com.